Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Víziszárnyasok

Paraméterek

Szerző Zsiros András
Cím Víziszárnyasok
Alcím Kacsák, ludak, récék tenyésztése
Kiadó Ad Librum
Kiadás éve 2018
Terjedelem 192 oldal
Formátum A/5, ragasztókötött
ISBN 978 615 5758 26 3
Eredeti ár:
3.990 Ft
3.591 Ft
Online kedvezmény: 10%

A víziszárnyasok tartása egyre népszerűbbé válik az elmúlt időszakban, mivel új távlatok nyílnak meg a tenyésztők számára az állatvédelmi törvények módosításával. Egyre könnyebbé válik tenyésztésük, szállításuk, és egyre több fajta jelenik meg a piacon.

Leírás

A víziszárnyasok tartása egyre népszerűbbé válik az elmúlt időszakban, mivel új távlatok nyílnak meg a tenyésztők számára az állatvédelmi törvények módosításával. Egyre könnyebbé válik tenyésztésük, szállításuk, és egyre több fajta jelenik meg a piacon. A gazdasági jelentőségük is növekszik, gondoljunk csak a kacsa- vagy libamájra! Egy-egy szépen kialakított dísztó, pompás víziszárnyasokkal pedig olyan különleges élményt nyújthat, melyről sok állattartó ábrándozik. Ismerjük meg együtt a különböző fajokat, elhelyezésüket, takarmányozásukat és tenyésztésüket!

o Milyen fajtát válasszunk?

o Melyek a védett fajok?

o Hol érdemes vásárolni?

o Mire figyeljünk keltetéskor?

o Hogyan alakítsuk ki a megfelelő élőhelyet?

o Milyen betegségek okozhatnak gondot?

A szerző, Zsíros András Monoron él, hosszú ideje foglalkozik kisállattenyésztéssel. Az Ad Librum adta ki Hobbinyúltenyésztés és Tarajosvilág című szakkönyveit. Korábban a Magyar Galamb- és Kisállattenyésztők Országos Szövetségének szakágvezetője volt, rendszeresen vállal a témában szaktanácsadást, sokszor a kisallattenyesztes.hu szakmai blogon keresztül.

 

Ad Librum Kiadó, 2018.

Írta: Zsiros András