Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Vulpi

Paraméterek

Szerző Stephens-Sarlós Erzsébet
Cím Vulpi
Alcím Mozgásfejlesztő mesekönyv
Kiadó Kulcslyuk Kiadó
Kiadás éve 2023
Formátum 22x22 cm, keménytáblás
ISBN 978 615 6471 38 3
Eredeti ár:
3.990 Ft
3.591 Ft
Online kedvezmény: 10%

Primitív reflexeket gátló gyakorlatok a Stephens-Sarlós program alapján, 3-8 éves gyermekek részére. Ez a különleges mesekönyv nemcsak a gyerekek fantáziáját mozgatja meg, hanem a testüket is. 

Leírás

Ez a különleges mesekönyv nemcsak a gyerekek fantáziáját mozgatja meg, hanem a testüket is. Az interaktív történet a Stephens-Sarlós program koncepciójára épül, és hasznos segítséget nyújt a 3-8 éves gyermekek szenzomotoros fejlődésében fontos szerepet betöltő gyakorlatok elvégzéséhez. Vulpi kalandos meséjével könnyebb bevonni a kicsiket a tornázásba, és élvezetesebb a gyakorlás. A mesébe ágyazott gyakorlatok hatékonyan hozzájárulnak a már nemkívánatos csecsemőkori reflexek gátlásához.

A mese hőse, Vulpi, a rókakölyök felfedezi a varázslatos erdőt, miközben megtanulja a világhoz való alkalmazkodást, a kitartást és megérzi a benne rejlő erőt, képességeket. A rendszeres gyakorlásnak köszönhetően a gyermek, csakúgy, mint Vulpi, lassan észre fogja venni, hogy mennyi mindent képes elérni. Kövessük hát a bátor kis róka kalandjait! Hagyjuk, hogy gyerekeink ugrándozzanak, guruljanak, bukfencezzenek, ahogy Vulpi is teszi, és érjék el a saját csodáikat!

A mozgásfejlesztő mesét Paksi Veronika gyönyörű illusztrációi és Stephens-Sarlós Erzsébet vidám, fülbemászó mondókái teszik még élvezetesebbé.


Kulcslyuk Kiadó, 2023.

Írta: Stephens-Sarlós Erzsébet

Illusztrálta: Paksi Veronika

 

Kapcsolódó témakörök:

Gyógytestnevelés

ADHD

Kapcsolódó kiadványok

Raktáron
7.800 Ft 7.410 Ft
Raktáron
5.500 Ft 4.950 Ft
Raktáron
3.790 Ft 3.411 Ft