Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Magyar népi énekiskola

A Magyar népi énekiskola sorozatot minden általános iskolai, középiskolai és felsőoktatási intézménynek ajánljuk, ahol énektanítás szerepel a tantervben, továbbá népdalköröknek, táncházba járó fiataloknak, zeneiskolai szolfézstanároknak és tanulóknak. Nem utolsó sorban ajánljuk az óvónők számára, hiszen a zenei nevelés, ízlésformálás már az óvodában elkezdődik. Így megvalósulhat sorozatunk célja, hogy a népdaléneklés közkinccsé váljék, és tovább éljen a következő nemzedékekben.

Rendezés:
Nézet:

A hangzó mellékletek, valamint könyvünk módszertani és népzenei fejezeteinek segítségével bárki eljuthat a stílusismeret azon fokára, hogy a népdalt a sajátjaként énekelheti, díszítheti, adhatja elő. A könyvhöz eredeti felvételeket tartalmazó dupla CD is tartozik.

3.500 Ft

Az énektechnikában, stílusismeretben, repertoárban magasabb fokon álló növendékek bőven válogathatnak tanulásra érdemes dalokat kiadványunkból. A könyvhöz eredeti felvételeket tartalmazó dupla CD is tartozik.

3.500 Ft

Ez a könyv felfogásában, módszerében, anyagában folytatása annak az útnak, melyet a Magyar Népi Énekiskola I-II. jelölt ki a népdalt tanítók, tanulók számára. A könyvhöz eredeti felvételeket tartalmazó dupla CD is tartozik.

3.500 Ft
A Magyar Népi Énekiskola negyedik kötetének azt a feladatot szánjuk, hogy kiegészítésül szolgáljon az eddigi kötetek használatához. Természetesen tartalmát tekintve önállóan is használható, hiszen tematikai felépítése pontosan követi az előző kötetek felépítését. A könyvhöz eredeti felvételeket tartalmazó dupla CD is tartozik.
3.500 Ft

A Magyar népi énekiskola V. kötete azzal a céllal készült, hogy segítséget nyújtson mindazoknak, akik a népdalokat nem csak kíséret nélkül, hanem a legkülönfélébb – dialektusra jellemző – népi hangszerkísérettel szeretnék megszólaltatni. A könyvhöz eredeti felvételeket tartalmazó dupla CD is tartozik.

3.500 Ft