Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Esti mesék lázadó lányoknak 2.

Paraméterek

Szerző Cavallo, Francesca – Favilli, Elena
Cím Esti mesék lázadó lányoknak 2.
Alcím 100 különleges nő története
Kiadó Móra Ferenc Könyvkiadó
Kiadás éve 2018
Terjedelem 224 oldal
Formátum B/5, keménytáblás
ISBN 978 963 486 119 5
Ár:
3.999 Ft
3.399 Ft
Kedvezmény: 15%

Itt a New York Times sikerlistáját is megjárt szenzációs könyv folytatása, ami arra ösztönzi a lányokat szerte a világon, hogy merjenek álmodni, célokat kitűzni, és küzdeni, hogy elérjék ezeket. Az Esti mesék lázadó lányoknak második kötete száz újabb kivételes nő életét meséli el Nefertititől Beyoncéig, Rosalind Franklintől J. K. Rowlingig. Királynők és aktivisták, balerinák és ügyvédek, kalózok és számítógépes tudósok, űrhajósok és feltalálók lenyűgöző történetei mutatják be a lehetőségek izgalmas és végtelen tárházát.

Leírás

„Ez a lenyűgöző könyv megmutatja a lányoknak, hogy bármi lehet belőlük.” 
Itt a New York Times sikerlistáját is megjárt szenzációs könyv folytatása, ami arra ösztönzi a lányokat szerte a világon, hogy merjenek álmodni, célokat kitűzni, és küzdeni, hogy elérjék ezeket. Az Esti mesék lázadó lányoknak második kötete száz újabb kivételes nő életét meséli el Nefertititől Beyoncéig, Rosalind Franklintől J. K. Rowlingig. Királynők és aktivisták, balerinák és ügyvédek, kalózok és számítógépes tudósok, űrhajósok és feltalálók lenyűgöző történetei mutatják be a lehetőségek izgalmas és végtelen tárházát.

„Az Esti mesék lázadó lányoknak visszatért!” – Amy Poehler’s Smart Girls 

„Nélkülözhetetlen olvasmány a lányok és a fiúk számára is; azoknak a gyerekeknek, akik ezt olvassák esténként, lesz majd bátorságuk nagyot álmodni.” – Fiona Noble, The Guardian 

„Még jobb esti mesék!” – Taylor Pittman, Huffington Post 

„Ez a mesekönyv nem hercegnőkről szól: lázadni tanítja a lányokat.” – Georgina Rannard, BBC News 

Francesca Cavallo és Elena Favilli a New York Times sikerlistáján szereplő szerzők, műveiket több mint harminc nyelvre fordították le. Olaszországban nevelkedtek, és a Timbuktu médiavállalat alapítói.