Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Ötösöm lesz kémiából

Paraméterek

Szerző Villányi Attila
Cím Ötösöm lesz kémiából
Alcím Példatár és megoldások (23. kiadás)
Kiadó Műszaki Könyvkiadó
Kiadás éve 2018
Terjedelem 730 oldal
Formátum B/5, ragasztókötött
ISBN 978 963 16 2382 6
Eredeti ár:
4.190 Ft
3.561 Ft
Online kedvezmény: 15%
A könyv a kémiatanárok, a kémia iránt érdeklődő középiskolások és egyetemisták körében évek óta népszerű példatár átdolgozott és kibővített kiadása, mely lépésről lépésre vezeti be az olvasót a kémiai számítási feladatok megoldásába. A kötet nagy segítséget jelent a közép- és emelt szintű érettségire való felkészülésben is. Tartalma lehetővé teszi az egyéni tanulást, az önálló gyakorlást és a tudás ellenőrzését.

Leírás

A kötet nagy segítséget jelent a közép- és emelt szintű érettségire való felkészülésben is. Tartalma lehetővé teszi az egyéni tanulást, az önálló gyakorlást és a tudás ellenőrzését.
A könyv a kémiatanárok, a kémia iránt érdeklődő középiskolások és egyetemisták körében évek óta népszerű példatár átdolgozott és kibővített kiadása, mely lépésről lépésre vezeti be az olvasót a kémiai számítási feladatok megoldásába. A három fejezet mintegy 1600 fokozatosan nehezedő feladatának segítségével az alapfogalmak alkalmazásától a középiskolai versenyeken, illetve a főiskolákon és egyetemeken elvárt szintig jut el. A példatár kibővült próbafelvételi dolgozatokra és középiskolai versenyekre készített feladatokkal. Jelentősen nőtt az ellenőrző feladatsorok száma, és a kémiai egyensúlyokkal foglalkozó harmadik fejezet néhány nehezebb feladattal is egészült ki.
 
Írta: Villányi Attila
Szakmailag ellenőrizte: Z. Orbán Erzsébet, Galambos László, Orsós Piroska