Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Panem Kiadó

Rendezés:
Nézet:

A 10–14 éves korosztály számára készült Tudásház-sorozat tagja az emberi szervezet felépítését és működését mutatja be sok-sok színes képpel és rajzzal. Célja a tanulás segítése.

1.490 Ft 1.414 Ft

Óvodásoktól a dédszülőkig mindenki megpróbálhatja a báb- és játékkészítést! A könyvben bemutatott figurák elkészítéséhez nem kell tudni szabni, varrni. Miközben készül a báb, a gyermekek megismerkedhetnek az anyagokkal, színekkel, a szülők-nagyszülők pedig élvezhetik a közös játék örömét....

1.290 Ft 1.225 Ft

Ez a könyv azoknak íródott, akik érettségire készülnek biológiából, illetve azoknak, akiket egyszerűen csak érdekel ez a tudomány, és szeretnének kicsit elmélyültebben foglalkozni vele.

5.900 Ft 5.310 Ft

A határozó részletesen bemutatja az Európában, Észak Afrikában és a Közel-Keleten honos madárfajokat, a régióban felbukkanó kóborlókat. A határozást minden részletre kiterjedő, rendkívül magas színvonalú ábraanyag segíti. A rajzok bemutatják a faj különböző ivarú és életkorú egyedeit, az estleges alfajokat, színváltozatokat.

5.900 Ft 5.015 Ft

A Tudásház könyvsorozat 12–18 éves korosztály számára készült tagja a fizika két nagy fejezetével, a hő és hőmérséklet témakörével, valamint a fénnyel foglalkozik.

2.290 Ft 2.175 Ft