Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Rumini Zúzmaragyarmaton (olvasónapló)

Paraméterek

Szerző Bayné Bojcsev Mónika Boglárka
Cím Rumini Zúzmaragyarmaton (olvasónapló)
Alcím Munkáltató füzet a házi olvasmány feldolgozásához
Kiadó Mozaik Kiadó
Kiadás éve 2023
Terjedelem 52 oldal
Formátum B/5, irkafűzött
ISBN 978 963 697 889 1
Eredeti ár:
1.340 Ft

A regényhez készült olvasónapló hatékony segítséget nyújt a gyerekek számára a mű feldolgozásához. Az egymásra épülő, változatos és kreatív feladatsorok megoldásán keresztül megértik az eseményeket, a szereplők motivációját. A szövegértési feladatok mellett számos olyan feladat is található, amely a gyerekek szókincsét, kifejezőkészségét fejleszti.

Leírás

Berg Judit Rumini Zúzmaragyarmaton című könyvében a bátor kisegér kalandjai folytatódnak. A Szélkirálynő fedélzetén olyan tájakra jutnak el a hajósinasok, amelyekben sötétség és fagy uralkodik. Egy kapzsi zúzmaratörpe veszélybe sodorja a vitorlás legénységét, de az egerek hősiessége és találékonysága ismét diadalmaskodik a gonosz erők felett.

A regényhez készült olvasónapló hatékony segítséget nyújt a gyerekek számára a mű feldolgozásához. Az egymásra épülő, változatos és kreatív feladatsorok megoldásán keresztül megértik az eseményeket, a szereplők motivációját. A szövegértési feladatok mellett számos olyan feladat is található, amely a gyerekek szókincsét, kifejezőkészségét fejleszti. Az olvasónapló órai munka keretében és otthon, önállóan is kitölthető. A füzet végén található Szójegyzék a regény ismeretlen kifejezéseinek magyarázatát tartalmazza.


Mozaik Kiadó, 2023.

MS-1468

Írta: Bayné Bojcsev Mónika Boglárka

Lektor: Bocsák Veronika, Dr. Bezerédy Győzőné

 

Az olvasónapló alapjául szolgáló meseregény: Rumini Zúzmaragyarmaton

 

Kapcsolódó kiadvány:

Rumini (olvasónapló)

 

Kapcsolódó témakör:

Olvasmánynaplók