Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Minden napra egy ötlet - kisgyermeknevelőknek

Paraméterek

Szerző Láng-Csóka Éva
Cím Minden napra egy ötlet - kisgyermeknevelőknek
Kiadó Neteducatio Kft.
Kiadás éve 2020
Terjedelem 224 oldal
Formátum B/5, ragasztókötött
ISBN 978 615 5718 35 9
Eredeti ár:
4.690 Ft

A Kisgyermeknevelők tevékenységkalendáriuma és a Jeles napok a bölcsődében című kiadványok után itt a folytatás a tapasztalt kisgyermeknevelő, Láng-Csóka Éva tollából: Minden napra egy ötlet  – kisgyermeknevelőknek.

Leírás

A Kisgyermeknevelők tevékenységkalendáriuma és a Jeles napok a bölcsődében című kiadványok után itt a folytatás a tapasztalt kisgyermeknevelő, Láng-Csóka Éva tollából: Minden napra egy ötlet  – kisgyermeknevelőknek.

A bölcsődébe járó gyerekek – a kisgyermeknevelők által – az anyanyelvi, az ének-zenei, a mozgás, a vizuális és a környezeti nevelés tevékenységkezdeményezés segítségével megismerkednek az őket körülvevő világgal. Napjainkban számos környezeti változás történik, amit nemcsak hazánktól távol, a médiában látunk-hallunk, hanem saját bőrünkön tapasztalunk. Ez sarkallt arra, hogy ismét tollat ragadjak és megírjam ezt a  kiadványt, mert a környezet- és természetvédelemre gyermekkorom óta szívügyemként tekintek, mint ahogy a bölcsődés korosztályú gyerekekre is. Kisgyermeknevelőként a ránk bízott gyerekeknek mi magunk vagyunk a minta. A napjuk aktív részét velünk töltik, így nekünk nagy szerepünk van abban, hogy a felnövekvő generációnak megmutassuk, megtanítsuk azt, hogyan óvjuk a környezetünket. E gyakorlati könyv segítségével az év minden napjára talál a kisgyermeknevelő hasznos ötleteket, amelyekkel színesítheti, kibővítheti a környezeti nevelés tevékenységkezdeményezését, korosztályra bontva.

A szerző

Kisgyermeknevelőként fontosnak tartom a gyermekek érzelmi nevelését már a születésüktől kezdve. Egy szeretetteljes, stabil bölcsődei élet kialakításán dolgozom kollégáimmal együtt, ahol egymás elfogadása és a közös élmények öröme kiemelt fontosságú. A gyermek csillogó szemei, mosolygós arca, amit a játék, a mesélés, éneklés során látok és hallok, megerősít abban, hogy a legszebb hivatást választottam.

Láng-Csóka Éva

 

Írta: Láng-Csóka Éva

Kapcsolódó témakör:

Bölcsődei nevelés