Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Szebben akarok írni! II. kötet

Paraméterek

Sorozat Meixner Műhely
Szerző Adorján Katalin
Cím Szebben akarok írni! II. kötet
Alcím Gyakorlóanyag dysgráphiás gyermekek részére
Kiadó Meixner Alapítvány
Kiadás éve 2003
Terjedelem 240 oldal
Formátum A/4, dosszié
ISBN MEIX03
Eredeti ár:
3.650 Ft

A „Szebben akarok írni” 2. kötete olyan kisgyermekek számára készült, akik már tanultak írni, de több gyakorlásra van szükségük. A kötet ABC sorrendben tartalmazza a gyakorlandó betűket. A sorrend azonban nem ily módon kötött, a gyermekhez alkalmazkodva választható. A fontos az, hogy írás közben a gyermek hangoztassa is azt, amit ír.

Leírás

A „Szebben akarok írni” 2. kötete olyan kisgyermekek számára készült, akik már tanultak írni, de több gyakorlásra van szükségük.
A kötet első részében a hármas vonalrendszert gyakorolhatják. Az első 2 oldalon egy házikó segítségével tanítjuk meg a vonalrendszerben való tájékozódást. Elmagyarázzuk, megbeszéljük mi van a padláson, a lakásban, a pincében, s ehhez társíthatja a gyermek a későbbiekben a betűk elhelyezkedését. A második részben betűelemeket gyakorolhatnak a hármas vonalrendszerben. A harmadik részben betűket írhatnak hasonló módon. A kötet ABC sorrendben tartalmazza a gyakorlandó betűket. A sorrend azonban nem ily módon kötött, a gyermekhez alkalmazkodva választható. A fontos az, hogy írás közben a gyermek hangoztassa is azt, amit ír.
 
Írta: Adorján Katalin
Lektor: Meixner Ildikó