Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Szebben akarok írni! II. kötet

Szebben akarok írni! II. kötet Katt rá a felnagyításhoz

Paraméterek

Sorozat Meixner Műhely
Szerző Adorján Katalin
Cím Szebben akarok írni! II. kötet
Alcím Gyakorlóanyag dysgráphiás gyermekek részére
Kiadó Meixner Alapítvány
Kiadás éve 2003
Terjedelem 240 oldal
Formátum A/4, dosszié
ISBN MEIX03
Ár:
2.490 Ft

A „Szebben akarok írni” 2. kötete olyan kisgyermekek számára készült, akik már tanultak írni, de több gyakorlásra van szükségük. A kötet ABC sorrendben tartalmazza a gyakorlandó betűket. A sorrend azonban nem ily módon kötött, a gyermekhez alkalmazkodva választható. A fontos az, hogy írás közben a gyermek hangoztassa is azt, amit ír.

Leírás

A „Szebben akarok írni” 2. kötete olyan kisgyermekek számára készült, akik már tanultak írni, de több gyakorlásra van szükségük.
A kötet első részében a hármas vonalrendszert gyakorolhatják. Az első 2 oldalon egy házikó segítségével tanítjuk meg a vonalrendszerben való tájékozódást. Elmagyarázzuk, megbeszéljük mi van a padláson, a lakásban, a pincében, s ehhez társíthatja a gyermek a későbbiekben a betűk elhelyezkedését. A második részben betűelemeket gyakorolhatnak a hármas vonalrendszerben. A harmadik részben betűket írhatnak hasonló módon. A kötet ABC sorrendben tartalmazza a gyakorlandó betűket. A sorrend azonban nem ily módon kötött, a gyermekhez alkalmazkodva választható. A fontos az, hogy írás közben a gyermek hangoztassa is azt, amit ír.
 
Írta: Adorján Katalin
Lektor: Meixner Ildikó