Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Ügyviteli alapismeretek 11. osztály

Paraméterek

Szerző Peresztegi Éva
Cím Ügyviteli alapismeretek 11. osztály
Alcím Feladatgyűjtemény
Kiadó Műszaki Könyvkiadó
Kiadás éve 2010
Terjedelem 66 oldal
Formátum A/4, keménytáblás
ISBN 978 963 16 6027 7
Eredeti ár:
1.630 Ft
1.467 Ft
Online kedvezmény: 10%

A feladatgyűjteményben az ügyviteli alapismeretek középszintű érettségi vizsgára történő felkészüléshez találhatók feladatok, az egyoldalas levéltől a többoldalasig, az egyszerűbb szövegszerkesztési feladatoktól egészen a körlevélig, mindig szem előtt tartva a fokozatosság elvét. A feladatok jól használhatók az OKJ szerinti képzés keretében a 1618-06 Dokumentumkészítés és -kezelés az irodában moduljához is.

Leírás

A könyv hiánypótló, hiszen olyan tankönyv még nem készült, amely olyan és annyi feladatot tartalmazott volna, amelyet egész tanévben tudnának használni a diákok, és lefedné a tantervi követelményeket. A feladatgyűjteményben az ügyviteli alapismeretek középszintű érettségi vizsgára történő felkészüléshez találhatók feladatok, az egyoldalas levéltől a többoldalasig, az egyszerűbb szövegszerkesztési feladatoktól egészen a körlevélig, mindig szem előtt tartva a fokozatosság elvét. A feladatok jól használhatók az OKJ szerinti képzés keretében a 1618-06 Dokumentumkészítés és -kezelés az irodában moduljához is.
A feladatokhoz a nyers, formázatlan fájlokat, valamint a diktátumokat a Műszaki Kiadó honlapjáról, a Letöltések menüpontból tölthetik le a felhasználók. Ezek lehetnek szöveg (.doc), kép (.jpg), sablon (.dot) vagy táblázat (.xls) fájlok. A sablont nem kötelező használni, de segítséget nyújthat a megoldáshoz. Szakközépiskolásoknál az érettségi vizsga részletes követelménye előírja a sablon használatának elsajátítása, ezért nekik ajánljuk annak alkalmazását. Az OKJ szerinti szakképzésben részesülők szakmai vizsgáján nincs sablonhasználat, így nekik célszerű sablon nélkül megoldaniuk a feladatokat.

Írta: Peresztegi Éva

Szakmai lektor: Pozsonyiné Magyari Ágnes